Voor iedereen

Het Linq4you programma bestaat uit compacte en heldere trainingen op maat, voor elke doelgroep. Hierin  staan plezier en bewustwording centraal. Wanneer je voldoende zelfvertrouwen hebt, bewust bent van je persoonlijke kwaliteiten en oog hebt voor die van een ander, kun je het beste uit elkaar halen. Door inzet van acteurs kunt u de theorie toetsen in een beschermde omgeving.

“Kracht zit ‘m in verschillen, niet in overeenkomsten”

4 vaardigheden

Vertrouwen in eigen kunnen valt of staat met het beheersen van de volgende vier vaardigheden: leidinggeven, begrenzen, bemiddelen en ontwikkelen. Dit zijn de bouwstenen van het programma van Linq4you en de sleutel tot een goede verbinding.

Bekijk het trainingsaanbod

1

Leidinggeven

Mensen in beweging brengen, door de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen. Pas wanneer besluiten goed uitpakken voor iedereen, zorgen ze voor een betere leer- of leefomgeving. Leidinggeven betekent ook de regie hebben over je eigen leven. Linq4you gaat in op de vraag wie u bent en zou willen zijn. Dat geeft houvast in toekomstige keuzes.

2

Begrenzen

Mensen hebben kaders nodig, waarbinnen ze zich veilig en vrij voelen. Grenzen waarbinnen mensen zich kunnen en mogen ontwikkelen zijn van belang voor jong en oud. Linq4you geeft antwoord op de vraag hoe u grenzen van uzelf en die van een ander aan kunt geven. En hoe zijn die grenzen te stellen zonder de relatie te beschadigen?

3

Bemiddelen

Mensen stimuleren zelf tot een oplossing te komen, die voor iedereen goed uitpakt. Dat is de rol van een neutrale bemiddelaar. Vertrouwen en creativiteit zijn vaak de sleutels tot een dergelijke oplossing. Oordeel speelt hierin geen rol. Linq4you leert bemiddelen met oog voor verbindingen, in plaats van te kijken naar verschillen. Zo levert bemiddeling saamhorigheid en verbinding op.

4

Ontwikkelen

Mensen ervaren persoonlijke aandacht wanneer je je verplaatst in zijn of haar belevingswereld. En dat is cruciaal om het beste uit die ander te halen. Wanneer (door de juiste kennis en vaardigheden) persoonlijke talenten ontwikkeld worden, zal de kwaliteit van werken, leren en leven toenemen. Ervaar hoe een juiste gespreksvoering persoonlijke ontwikkeling kan stimuleren.